Jesienne smaki dla Mola: z lasu, z wody i z ogrodu

Jesienne smaki dla MolaDziś odwiedzę – Jesienne smaki dla Mola: z lasu, z wody i z ogrodu. Organizator: Miejska Biblioteka Publiczna w Bychawie. Cykliczne literacko-kulinarne wydarzenie. Efekt poszukiwań smaków w literaturze przez czytelników bibliotek. Czytanie, przyrządzanie i smakowanie tego o czym czytaliśmy to idea wydarzenia. Gościem specjalnym będzie Kamil Kotarski, kucharz, pasjonat kuchni regionalnej, realizator projektów kulinarnych. Wśród zaproszonych gości będą też mieszkańcy Zaraszowa ze słynnym już Kociołkiem Zaraszowskim.
Zapowiedź w PORANKU MIĘDZY WISŁĄ I BUGIEM: 19 PAŹDZIERNIKA 2017 (od 28:50-j minuty) O bychawskim Molu, literaturze i smakach w TVP Lublin 3 opowiadają Monika Gęba, Barbara Cywińska i Kamil Kotarski.

Jesienne smaki dla Mola: z lasu, z wody i z ogrodu
5 (100%) 5 votes

Jerzy Jelcow

Niespodziewanie znalazłem się na tym świecie i postanowiłem, że jakiś czas tu pozostanę. Aby ta moja obecność nie była daremna, to promuję otaczający mnie świat. Może dzięki temu ktoś co ma gorzej, będzie wiedział gdzie jest lepiej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *